Telefonunuzu Hacking Cihazına Dönüştüren En İyi 10 Android Uygulaması


 


1.#SpoofApp
SpoofApp iPhone, BlackBerry ve Android telefonunuz için bir Arayan Kimliği Sahtekarlığı, Ses Değiştirme ve Çağrı Kaydı mobil uygulamasıdır. Telefonda gizliliğinizi korumaya yardımcı olacak iyi bir mobil uygulama. Ancak, 2009 tarihli The Truth in Caller ID Act ile çeliştiği iddiasıyla Play Store'dan yasaklanmıştır.


2.#Andosid
Android Telefonlar için DOS aracı, güvenlik uzmanlarının bir DOS saldırısını simüle etmesine izin verir (bir http sonrası sel saldırısı). kesin) ve tabii ki bir web sunucusunda cep telefonlarından bir dDOS.


3.#Faceniff
Cep telefonunuzun bağlı olduğu WiFi üzerinden web oturumu profillerini koklamanızı ve engellemenizi sağlar. Yalnızca WiFi, EAP kullanmadığında oturumları ele geçirmek mümkündür, ancak herhangi bir özel ağ üzerinden çalışması gerekir.


4.#Nmap
Nmap (Ağ Eşleştiricisi), bir bilgisayar ağındaki ana bilgisayarları ve hizmetleri keşfetmek ve böylece ağın bir “haritasını” oluşturmak için kullanılan, orijinal olarak Gordon Lyon tarafından yazılmış bir güvenlik tarayıcısıdır. Nmap, amacına ulaşmak için hedef ana bilgisayara özel hazırlanmış paketler gönderir ve ardından yanıtları analiz eder.


5.#Anti-Android Ağ Araç
Takımı zANTI, bir düğmeye basarak karmaşık denetimler ve sızma testleri sağlayan kapsamlı bir ağ tanılama araç takımıdır. Ağ güvenliğini sağlamak için basit yönergelerde size yol gösteren bulut tabanlı raporlama sağlar.


6.#SSHDroid
SSHDroid, Android için bir SSH sunucu uygulamasıdır. Bu uygulama, bir PC'den cihazınıza bağlanmanıza ve komutları ("terminal" ve "adb shell" gibi) yürütmenize veya dosyaları düzenlemenize (SFTP, WinSCP, Cyberduck vb. aracılığıyla) izin verir.


7.#WiFi Analyzer
Android telefonunuzu bir Wi-Fi analiz cihazına dönüştürür. Çevrenizdeki Wi-Fi kanallarını gösterir. Kablosuz yönlendiriciniz için daha az kalabalık bir kanal bulmanıza yardımcı olur.


8. #Network Discovery
Wifi ağınızdaki ana bilgisayarları keşfedin ve bağlantı noktalarını tarayın. Ağ güvenliğinizi test etmek için harika bir araç.


9.#ConnectBot
ConnectBot, güçlü bir açık kaynaklı Secure Shell (SSH) istemcisidir. Eşzamanlı SSH oturumlarını yönetebilir, güvenli tüneller oluşturabilir ve diğer uygulamalar arasında kopyala/yapıştır yapabilir. Bu istemci, genellikle UNIX tabanlı sunucularda çalışan Secure Shell sunucularına bağlanmanıza olanak tanır.

10.#dSploit
Bir mobil cihazlarda ağ güvenliği değerlendirmeleri yapmak için en eksiksiz ve gelişmiş profesyonel araç setini sunan Android ağ analizi ve penetrasyon paketi.

0 Yorumlar